Bliv Mentee

Bliv mentee i Come Together

Er du imellem 15 år og 30 år – og føler du dig nogle gange lidt ensom, så kan en mentor fra Come Together gøre noget for dig!

En mentor hos os er en, der deler interesser med dig, som I kan være fælles om. Men en mentor er frem for alt et menneske, der har sagt ja til, at han eller hun vil være der for dig. En der kan støtte dig, når det hele er lidt svært og en du kan juble med, når det går godt.

I mødes mindst 2 gange om måneden, men hvor det skal foregå og hvad I vil lave sammen, er helt op til jer og noget I aftaler individuelt. Nogle er sammen en gang om ugen, andre et par gange om måneden. Nogle går på café eller i biografen. Andre træner, tager på fisketur eller mødes og laver mad sammen. Nogle gør lidt af det hele. Det vigtige er, at det her er noget, du og din mentor gerne vil. Det er ikke noget I skal.

Det koster ikke noget at have en mentor, og det eneste du skal investere, er din tid.

Du kan få en mentor ved at udfylde ansøgningsskemaet nedenfor, eller kontakte Come Together på:

mail@cometogether.dk

eller ved at ringe til John Mitchell på 3051 5898.

Så får vi en snak om hvilke interesser du har og hvilke forventninger du har til din mentor. På baggrund af denne snak finder vi en mentor, der matcher dig og inviterer jer begge til et uforpligtende møde.

Herefter finder dig og din mentor ud af om I har lyst til, at mødes igen. Har I det, laver vi en aftale om, hvor tit I skal ses og så er resten lidt op til jer. Du bestemmer altså selv, om du vil have den pågældende mentor eller ej.

Efter 1, 3 og 6 måneder, mødes I begge individuelt med en repræsentant fra Come Together, til en snak om hvordan I har det sammen. Du er naturligvis altid velkommen til, at kontakte Come Together, hvis du har spørgsmål, eller hvis der opstår bekymringer eller problemer.