Bliv Mentor

Come Together tror på:

Alle mennesker har behov for meningsfulde relationer.

At være en ligeværdig del af en meningsfuld relation giver større selvfølelse.

En større selvfølelse giver mere viden om egne ressourcer og kompetencer.

Mere viden om egne ressourcer og kompetencer skaber større selvværd og øger selvstændighed.

Øget selvstændighed giver mod til at stå på egne ben.

Kontakt:

Tlf: John 30 51 58 98
mail@cometogether.dk
Bliv frivillig mentor i Come Together!

Sepehr og Søren Erik

 

Come Togethers mentorordning er din mulighed for, at gøre en forskel for en anden. Har du en interesse eller en hobby, som du kunne tænke dig at dele, så er mentorrollen måske noget for dig.

Mentorordning er baseret på interessefællesskabet mellem mentor og mentee, så I som udgangspunkt har nogle oplevelser, I kan være fælles om. Så uanset om du fisker, ror kajak, strikker eller gerne vil se film i biografen, så bliver du matchet med én, der har samme interesse.

I mødes minimum 2 gange om måneden i mindst et halvt år. Men hvor det skal foregå, og hvad I vil lave, er helt op til jer, og aftales individuelt.

Du kan blive mentor ved, at kontakte Come Together på vores mail:

mail@cometogether.dk

eller ved at ringe til John Mitchell på 30 51 58 98.

Så får vi en snak om, hvilke interesser du har og hvilke forventninger du har til dit mentorskab og til din mentee.

Inden vi laver et match, mødes mentor, mentee og Come Togethers representant til en fælles snak. Det giver begge parter en mulighed for, at se om kemien passer og først derefter beslutter I individuelt om I vil give matchet en chance.

Efter 1, 3 og 6 måneder kontakter vi jer begge individuelt med nogle spørgsmål for, at spørge lidt ind til, hvordan I hver især oplever relationen. Du er naturligvis altid velkommen til, at kontakte Come Together, hvis du har spørgsmål, eller hvis der opstår bekymringer eller problemer. Behovet for fortsat tilknytning til Come Together vil blive drøftet efter henholdsvis 6 og 12 måneder.

Som for alle andre mennesker vil den unges behov for råd, vejledning og samvær sandsynligvis ændre sig undervejs. Men erfaringsmæssigt ”vokser” I med hinanden, og vi kan med en vis tilfredshed konstatere, at der er en god sandsynlighed for venskab mellem mentee og mentor, når man indgår i en sådan relation.

Vi skal for en god ordens skyld oplyse, at man for at blive mentor skal kunne fremvise en ren straffeattest.

Du forpligter dig ikke til, at ændre hele den andens liv eller til, at påtage dig ansvaret for, at følge dem til lægen eller lignende. Men du siger ja til, at være der fuldt og helt for dem det antal gange om måneden, I har aftalt. Der er tale om sårbare unge mennesker, der for manges vedkommende har en forhistorie med svigt og manglende støtte og kontakt. Det er den stabilitet, som du kan være med til, at bringe ind i deres liv. Nogle gange i form af hyggeligt samvær, andre gange som sparringspartner og rådgiver, når de skal træffe valg om uddannelse, job og lignende. Så har du lyst og overskud, så kontakt os endelig! Der er brug for dig!
Som inspiration har vi samlet 100 ideer til aktiviteter.