Nyheder Odder afdeling

Odder Afdeling

Odder afdeling

Frivilligcenter Odder
Pakhuset
Banegårdsgade 5
8300 Odder

Mail: odder@cometogether.dk

Juli 2020

Frivillige ildsjæle genopliver mentortilbud til unge

Den lokale afdeling af Come Together har ligget i dvale i et par år, men nu skal den frivillige mentorordning i gang igen.

Læs artiklen her.


Juli 2018

Samarbejdet med Jobcenter i kommunen fortsætter.

Jobcenter Odder og Come Together går i dialog om at fortsætte samarbejde. Efter et godt møde med jobcenterchef, Ole Stounbjerg, er det besluttet at samarbejdet mellem Odder kommune og Come Together skal fortsætte.”
 
 
 

Juni 2016

Vellykket projekt i Odder fortsættes!

Med støtte fra bl.a. Tuborgfondet har Come Together gennemført pilotprojektet i Odder. Målet var i alt 5 match på den 6 måneder lange projektperiode. Vi har nu matchet 8 sårbare unge til ressourcestærke frivillige, og der er flere unge der ønsker en mentor!

Det har været dejligt at mærke den entusiasme beboerne i Odder har vist i forhold til at give en hjælpende hånd til nogle af de sårbare unge i Odder kommune. Der er blevet lavet match om bl.a. styrketræning, fitness, gåture, håndarbejde, madlavning mm.

Come Together går nu i dialog med Odder kommune om mulighederne for fortsat at være tilstede i Odder for, at kunne hjælpe mange flere sårbare unge i Odder kommune.


Marts 2016

Come Together-projektet mangler mentorer

Frivillig mentorordning i Odder er blevet et tilløbsstykke for sårbare unge – nu mangler der voksne mentorer.

Læs artiklen fra Aarhus Stiftstidende her.


November 2015

Mentorordning skal hjælpe ensomme unge i Odder

Come Together har været en stor succes i Skanderborg og nu er håbet de frivillige er klar i nabokommunen. Infomøde i Pakhuset den 18. november.

I små tre år har den frivillige mentorordning Come Together været i gang i Skanderborg, hvor voksne med overskud giver unge under 30 en hjælpende hånd, et kærligt skub eller lidt af begge dele. John Mitchell der står i spidsen for Come Together, betoner at netop det frivillige er vigtigt.

Læs hele pressemeddelelsen her.