Udtalelser

Come Together tror på, at:

Alle mennesker har behov for meningsfulde relationer.

At være en ligeværdig del af en meningsfuld relation giver større selvfølelse.

En større selvfølelse giver mere viden om egne ressourcer og kompetencer.

Mere viden om egne ressourcer og kompetencer skaber større selvværd og øger selvstændighed.

Øget selvstændighed giver mod til at stå på egne ben.

Kontakt:

John Sutherland Mitchell
Tlf: 3051 5898
mail@cometogether.dk

Udtalelser fra Horsens:

“Come Together er et supergodt tilbud til den borger, der har brug for en social kontakt, der er rettet mod aktiviteter og interesser og samtidig kun kontakt til en person. Borgeren har følt sig hørt og forstået, at et troværdigt forhold har dannet sig hurtigt allerede under Kontakten er blevet lavet hurtigt, der har været stor fleksibilitetsvilje ved at lave den første aftale, som er vigtig for målgruppen af psykisk syge, når motivationen er der, det skal tages! “

Dorte, Vejleder Mestringsenheden.

“Come together gør et meget grundigt arbejde ift. til at finde præcis den rette mentor, og det kan absolut være en krævende opgave, da målgruppen kan være meget belastet og ikke vil kunne indgå i et samarbejde med hvem som helst.”

Nete, Vejleder Mestringsenheden.

Come Together arbejder seriøst og målrettet med at skabe kontakter for unge, der har brug for en håndsrækning til at komme videre i livet. Come Together tager de unge alvorligt, og der arbejdes professionelt med indgåelse af kontrakt, matchmaking og opstart. En organisation som jeg, på baggrund af vores samarbejdserfaringer, gerne vil anbefale.

Randy Bøgelund Kjærgaard, Elevcoach, SPS-koordinator og underviser på Learnmark i Horsens.

“Uden Come Together ville vi i SSP Horsens/Ungdomsskolen mangle en særdeles væsentlig samarbejdspartner. Vi oplever Come Together som utrolig engagerede og grundige i arbejdet med at matche de unge og de frivillige mentorer. De er hurtige og effektive fra det øjeblik vi står med en ung, som har behov for mentorstøtte og til støtten er sat i gang. Come Togethers mentorindsats supplerer på fornemste vis de øvrige officielle tilbud og indsatser og er med til at gøre en kæmpe forskel for et imponerende antal unge”

Jan Asmussen, Viveungdomsskoleleder/Afdelingsleder SSP & Fritid Horsens Kommune


Udtalelser fra Skanderborg:

ComeTogether har gjort en stor forskel for mange af vores unge. Et fantastisk tilbud til unge uden det store netværk, eller som er ny-tilflyttere til byen. Et godt supplement i vores professionelle praksis til at kunne guide de unge hen til et socialt fællesskab, hvor de kan dyrke fælles interesser og få nye venskaber.”

             Allan Skov Eskebjerg, Ungevejleder hos Gazellen, UU Skanderborg

“Jobcenteret har nogle unge, som har været tilknyttet Come Together, og det har klart en effekt. De har flere forskellige aktiviteter, motiveret folk, og hvor der er færre samtaler i jobcentret, et bedre engelsk sprog og et stort netværk.”

Carmen Ryat Nezhad, Sagsbehandler/socialrådgiver på jobcentret i Skanderborg

“Dette er et meget givende og vigtigt forhold for min borger, da han gennem sin mentor ser det liv, som han selv ønsker at opnå på lang sigt.” 

Sarah Roliggaard, Sagsbehandler ved Jobcenteret i Skanderborg

“Det er et vigtigt projekt”.

Søren Erik Pedersen , Byrådsmedlem, Skanderborg.

“Man må ikke undervurdere den styrke, som de frivillige mentorer har. Mentoren er med til at holde de unge i en bedre position og er ikke bare lige væk. Det er en meget god mulighed, at det ikke altid bør ende med at være en professionel hjælp. Mentoren kan bygge et helt andet forhold til den unge end en medarbejder.”

Flemming Worm , Leder Social Psykiatri, Skanderborg.

“Sammen har vi givet nogle vigtige rollemodeller. Begge de mennesker, der har sagt ja til at være mentorer, har vist de andre borgere, hvordan vi kan bidrage med nogle ressourcer til samfundet. Så meget som de unge har været der, er det nødvendigt at sige, at det er takket være en mentor.” Lisbeth Binderup, kommunal direktør, Skanderborg Kommune

Lisbeth Binderup , Tidligere kommunaldirektør, Skanderborg Kommune

Har du 2 minutter? Se videoen, hvor Maria fortæller, hvad det gør for hende at have Guni som mentor i Come Together. Måske du også kender en ung over 15 år, der har brug for en mentor?