[vc_row type=”vc_default” css=”.vc_custom_1489616093961{margin-top: 30px !important;}”][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1489616108552{border-left-width: 30px !important;}”][vc_column_text]

Mentor

[/vc_column_text][vc_column_text]

Come Together tror på:

Alle mennesker har behov for meningsfulde relationer.

At være en ligeværdig del af en meningsfuld relation giver større selvfølelse.

En større selvfølelse giver mere viden om egne ressourcer og kompetencer.

Mere viden om egne ressourcer og kompetencer skaber større selvværd og øger selvstændighed.

Øget selvstændighed giver mod til at stå på egne ben.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″ css=”.vc_custom_1489616117030{border-right-width: 30px !important;}”][vc_column_text]Du bliver mentor ved at kontakte Come Together på enten:

mail@cometogether.dk

eller ved at ringe til John Mitchell på 30 51 58 98.

Så får I en snak om hvilke interesser du har og hvilke forventninger du har til dit mentorskab og mentee. På baggrund af denne snak finder vi en mentee, der matcher og inviterer jer alle til et uforpligtende møde. Herefter finder dig og mentee ud af om I har lyst til at mødes igen.  Har I det, laver vi en aftale om hvor tit I skal ses, og så er resten lidt op til jer.

Dog vil vi efter en, tre og seks måneder kontakte dig med nogle spørgsmål for at spørge lidt til, hvordan du oplever relationen mellem dig og din mentee. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte Come Together, hvis du har spørgsmål, eller hvis der opstår problemer.

Relationen mellem dig og den unge er tidsubestemt og som for alle andre mennesker vil den unges behov for råd, vejledning og samvær sandsynligvis ændre sig undervejs. Men erfaringsmæssigt ”vokser” I med hinanden, og vi kan med en vis tilfredshed konstatere, at der er en overhængende fare for venskab mellem mentee og mentor, når man indgår i sådan en relation.

Behovet for fortsat tilknytning til Come Together vil blive drøftet efter henholdsvis 6 og 12 måneder.

Vi skal for en god ordens skyld oplyse, at man for at blive mentor skal kunne fremvise en ren straffeattest.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]